У Києві затримали дніпрянина, який вбив киянку та лишив тіло зі зв’язаними руками

У Києві затримали дніпрянина, який вбив киянку та лишив тіло зі зв’язаними руками

Чоловік намагався поїхати зі столиці.

У Києві затримали підозрюваного у вбивстві 52-річної киянки, тіло якої 18 липня з ознаками насильницької смерті та зв’язаними руками знайшли у квартирі в Святошинському районі столиці. Про це повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва.

Як відомо, правоохоронці затримали чоловіка на території Дарницького залізничного вокзалу під час спроби виїхати у місто Дніпро. 

Затриманим виявився 42-річний мешканець Дніпропетровської області, який місяць тому познайомився з потерпілою через інтернет. Чоловік розповів, що в ніч проти 17 липня, у нього виник із загиблою конфлікт, в результаті він завдав їй численних ударів у різні частини тіла. 

Зараз за погодженням з Київською місцевою прокуратурою №8 слідчим Святошинського управління поліції затриманому повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України). До суду готується клопотання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Нагадаємо, 18 липня повідомлялося, що в одному зі спальних районів Києва у квартирі знайшли мертвою її власницю, 52-річну жінку, зі слідами насильницької смерті. Поліція підозрює, що вбивство скоїв новий знайомий Людмили Мухи колишній АТОвець Олег. За його словами, він її зв’язав, бо жінки кидалася на нього з ножем.

Її знайшли вдома на балконі у калюжі крові, поруч був розтрощений стілець.

У столиці жорстоко вбили 52-річну жінку: поліція затримала підозрюваного

У столиці жорстоко вбили 52-річну жінку: поліція затримала підозрюваного

Повʼязані теми:

Наступна публікація