У Києві запустять додатковий громадський транспорт, але їздити ним зможуть не всі

У Києві запустять додатковий громадський транспорт, але їздити ним зможуть не всі

Фото: УНІАН

Проїзд буде можливими лише за наявності спецперепустки.

Від 12 травня в Києві буде збільшено кількість одиниць громадського транспорту та рейсів. Від завтра в зв'язку із частковим скасуванням карантинних заходів відкриються чимало закладів, які не працювали останні два місяці.

Про збільшення кількості одиниць транспорту повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

"Як і планувалося, із послабленням карантинних заходів в Києві буде збільшено кількість маршрутів наземного громадського транспорту. Так, від 12 травня будуть запущені додаткові рейси громадського транспорту з житлових масивів ДВРЗ, Троєщина, Лісовий та Корчувате. У режимi спецрейсiв курсуватимуть автобусний маршрут №20 "Житловий масив Корчувате – станцiя метро "Площа Льва Толстого", автобусний маршрут №33Т "ДВРЗ – станція метро "Чернiгiвська" i  тролейбусний маршрут №37-А "Станцiя метро "Лiсова" – вул. Миколи Закревського. Полiклiнiка". Проїзд у транспорті відбуватиметься за наявності спецквитків та засобів індивідуального захисту", – сказав Густєлєв.

Сьогодні в умовах спецрежиму щодня на маршрути виходить до 300 одиниць автобусів, тролейбусiв i трамваïв КП "Київпастранс". Весь рухомий склад проходить обов’язкову дезінфекцію – як перед виïздом на лiнiю, так i упродовж дня.

Нагадаємо, робота метро поки що залишається під забороною.

Фото: КМДА
Фото: КМДА
Фото: КМДА

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація