У Києві закривали станцію метро через повідомлення про замінування, вибухівку не знайшли

У Києві закривали станцію метро через повідомлення про замінування, вибухівку не знайшли

Фото: Reuters

Пересадку на станцію "Хрещатик" було зачинено на вхід та вихід.

У Києві через чергове повідомлення про замінування станцію "Майдан Незалежності" та пересадку на станцію "Хрещатик" зачинено на вхід та вихід.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київського метрополітену у Facebook.

"Увага! Станцію "Майдан Незалежності " + пересадку на станцію "Хрещатик" зачинено на вхід та вихід. 
Надійшов анонімний дзвінок про мінування. Проводиться перевірка", - йдеться у ньому.

Увага! Станцію "Майдан Незалежності " + пересадку на станцію "Хрещатик" зачинено на вхід та вихід. Надійшов анонімний дзвінок про мінування. Проводиться перевірка.

Опубликовано КП "Київський метрополітен" Пятница, 2 ноября 2018 г.

Пізніше метрополітен проінформував, що за результатами перевірки вибухонебезпечних предметів не виявлено. Наразі і станція "Майдан Незалежності", і пересадку на станцію "Хрещатик" відчинено.

"Увага! Станцію "Майдан Незалежності " + пересадку на станцію "Хрещатик" відчинено на вхід та вихід. Перевірку закінчено. Вибухонебезпечних предметів не виявлено", - проінформували у підземці.

Увага! Станцію "Майдан Незалежності " + пересадку на станцію "Хрещатик" відчинено на вхід та вихід. Перевірку закінчено. Вибухонебезпечних предметів не виявлено. Гарного вечора, шановні пасажири!

Опубликовано КП "Київський метрополітен" Пятница, 2 ноября 2018 г.

Нагадаємо, 1 листопада Південний та автовокзали у Києві евакуювали через повідомлення про замінування. Чоловік, який повідомив про замінування, вимагав 250 тис. гривень за те, щоб не приводити у дію нібито встановлені вибухові пристрої.

Повʼязані теми:

Наступна публікація