У Києві за час війни рівень злочинності зменшився майже на 50%

Дата публікації
Перегляди
520
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
У Києві за час війни рівень злочинності зменшився майже на 50%

Фото: pixabay.com

Наразі не можна говорити про повернення до звичайного життя, адже ворог продовжує наступ на сусідні області. Саме тому в Києві продовжують роботу блокпости, які поки що не планують розбирати.

У Києві за час війни рівень злочинності зменшився майже на 50%.

За цей час Нацполіція виявила понад 20 диверсійно-розвідувальних груп, зачистила 31 населений пункт Київської області та відкрила 167 кримінальних проваджень.

Про це повідомив начальник Головного управління поліції Києва Іван Вигівський.

За його словами, попри спокійну обстановку у столиці, у жодному разі не можна говорити про повернення до звичайного мирного життя, адже ворог продовжує наступ на сусідні області. Саме тому в Києві продовжують роботу блокпости, які поки що не планують розбирати.

"Якщо говорити, про ситуацію станом на сьогодні, то, звичайно, у Києві значно спокійніше. Втім, робота щодо виявлення диверсійних груп та колаборантів триває постійно. Хочу зазначити, що серед мешканців міст України досі багато прихильників "руского міра". Ми робимо усе можливе, аби виявити цих злочинців, адже ніхто не повинен уникнути відповідальності. Спільно зі Службою безпеки України нами вже виявлено понад 20 диверсійно-розвідувальних груп", - наголосив Вигівський.

Нагадаємо, у Києві троє громадян підробляли дипломи про вищу та середньо-технічну освіту, а також військові квитки радянського зразка.

Емоційно гойдає усі 100 днів повномасштабної війни — психотерапевт Олег Чабан про те, як українцям пережити російське вторгнення

Емоційно гойдає усі 100 днів повномасштабної війни — психотерапевт Олег Чабан про те, як українцям пережити російське вторгнення

Читайте також:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація