У Києві з’явився готель для збагачення сексуальних вражень

У Києві з’явився готель для збагачення сексуальних вражень

Фото: ТСН

Туди запрошують подружні пари, котрі потребують урізноманітнення свого інтимного досвіду.

У Києві відкрили готель, де можна реалізувати еротичні фантазії. Власники стверджують, що здають в оренду лише номери, а от шукати компанію клієнтам доведеться самотужки, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Заклад розташований у приватному секторі спального району столиці. Вивіски на унікальному готелі немає. Найцікавіше приховане всередині: кожна кімната готелю відповідає певному сценарію – це може бути будуар королеви, гарем, шкільний кабінет або навіть кабінет гінеколога. Також у кожному тематичному приміщені підібрані відповідні атрибути – іграшки для втіх. Є навіть номери для цінителів жорстких любощів – кімнати тортур і 50 відтінків чорного.

У Києві відкрили заклад, кімнати в якому відповідають сексуальним фантазіям

У Києві відкрили заклад, кімнати в якому відповідають сексуальним фантазіям

Послуги готелю оплачуються погодинно: зняти номер коштуватиме 1,5 тисячі гривень за 3 години. Адміністрація запевняє, що сутенерством не займається, а метою є допомогти подружнім парам урізноманітнити своє інтимне життя. "Гойдалки коштують десь біля тисячі доларів. І от куди ви їх поставите? Коли в сусідній кімнаті діти, бабуся з дідусем", - пояснюють автори креативного проекту.

У світі такі готелі не рідкість – вони популярні у Японії, США та європейських країнах. Але як відреагує на заклад українська публіка – не знають навіть власники готелю. Вони про всяк випадок запаслась масками, які мають заховати клієнтів від сторонніх очей.

Кореспондент ТСН Олександра Мітіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація