У Києві з поверненням теплої погоди відновили відключення гарячої води

У Києві з поверненням теплої погоди відновили відключення гарячої води

Фото: Pexels

Від 24 квітня гідровипробування проводяться у Святошинському, Оболонському, Голосіївському, Подільському та Солом'янському районах столиці.

У Києві відновили проведення гідравлічних випробувань тепломереж, які були призупинені для уникнення відключень гарячої води в період зниження температури повітря.

Про це повідомляє прес-служба "Київенерго".

Зазначається, що від 24 квітня гідровипробування проводяться у Святошинському, Оболонському, Голосіївському, Подільському та Солом'янському районах столиці.

Від 24 квітня до 8 травня випробування тепломереж проводитимуться від станції теплопостачання "Біличі" та районних котелень "Теремки", "Мінська" та "Центральна".

Згідно з повідомленням, на цей період  гаряче водопостачання буде тимчасово припинено для 299 житлових будинків, 11 лікувальних закладів, 15 дитсадків, 13 шкіл та 85 відомств у Святошинському районі; 80 житлових будинків, 2 лікувальних закладів, 6 дитсадків, 4 шкіл та 22 відомств в Оболонському районі; 5 житлових будинків та 4 відомств у Подільському районі; 29 житлових будинків, 3 дитсадків, 2 шкіл, 6 відомств у Голосіївському.  

Від 25 квітня до 8 травня випробування тепломереж проводитимуться від районної котельні "Микольська Борщагівка". На цей період  гаряче водопостачання буде тимчасово припинено для 511 житлових будинків, 6 лікувальних закладів, 35 дитячих садків, 22 школи, 140 відомств у Святошинському районі; 4 житлових будинків та 4 відомств у Солом'янському районі.

Нагадаємо, раніше у столиці відновили гаряче водопостачання, оскільки графік проведення гідравлічних випробувань перенесли на тиждень через стрімке похолодання. 

Лютий квітень 2017 року в цифрах та фактах

Лютий квітень 2017 року в цифрах та фактах

Повʼязані теми:

Наступна публікація