У Києві водій збив поліцейського на блокпосту та протягнув його по дорозі: фото

У Києві водій збив поліцейського на блокпосту та протягнув його по дорозі: фото

У Києві водій збив поліцейського на блокпосту та протягнув його по дорозі: фото

У Києві водій Деу Ланос збив поліцейського, інцидент зафіксували камери спостереження / Фото: Прокуратура міста Києва

За насильство щодо працівника правоохоронного органу водієві загрожує до п’яти років ув’язнення.

Слідчі поліції Києва повідомили про підозру 49-річному чоловікові, який автомобілем “Деу Ланос” скоїв наїзд на патрульного поліцейського на Південному мосту.

Як повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури, цей випадок стався увечері в неділю, 23 квітня.

Водія зупинили працівники патрульної поліції, коли він намагався проїхати шляхопроводом, рух яким для цивільного автотранспорту обмежено. Чоловікові вказали шлях для об’їзду, однак він не погодився з цими вимогами і продовжив рух по мосту.

Як ідеться у повідомленні, правопорушник “протягнув по проїзній частині дороги інспектора поліції, який намагався його зупинити, та втік з місця події”.

У поліції Києва додали, що внаслідок інциденту поліцейський отримав травму коліна, а для затримання зловмисника була введена спеціальна поліцейська операція. 

“За лічені хвилини працівники поліції розшукали авто та зупинили втікача. Прилад Драгер показав, що чоловік перебував у тверезому стані”, - повідомили поліцейські.

Затриманому 49-річному чоловікові, який виявився мешканцем Київської області, повідомлено про підозру за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень при виконанні цим працівником службових обов'язків (ч. 2 ст. 345 КК України). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За скоєне правопорушення водієві загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Одесі 65-річна жінка під час тест-драйву автомобіля не впоралася з керуванням, виїхала на тротуар, де збила чоловіка та його чотирирічного сина.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація