У Києві викрили два борделі, які молоде подружжя влаштувало в орендованих квартирах

У Києві викрили два борделі, які молоде подружжя влаштувало в орендованих квартирах

Фото: Головне управління Національної поліції у місті Києві

Повії приносили сутенерам близько 120 тисяч гривень прибутку на місяць.

У Києві правоохоронці викрили діяльність двох борделів.

Про це повідомили у столичному відділі комунікації поліції.

"Працівники управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у м. Києві, співробітники Київської місцевої прокуратури №5 та слідчі Оболонського управління поліції припинили функціонування притонів з повіями та затримали трьох сутенерів", - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, прибуток організаторів місць розпусти, де "працювали" семеро дівчат, становив близько 120 тисяч гривень на місяць.

Своєю чергою одна з дівчат розповіла, що вартість послуг повій становить 600 гривень за півгодини і 1000 гривень за годину.

"До складу злочинної групи входило подружжя - 27-річний чоловік та його 24-річна дружина, а також їхня 27-річна співучасниця. Зловмисники винайняли дві квартири, розташовані на проспекті Миру та вулиці Маяковського, де повії обслуговували клієнтів за грошову винагороду", - розповів т.в.о. начальника сектора Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУ Нацполіції у Києві Олексій Гаврилюк.

Як з’ясувалося, сутенери знаходили дівчат приємної зовнішності в інтернеті через оголошення, а замовити сексуальні розваги охочі могли за телефонами, вказаними у розміщеній рекламі. Після надання інтимних послуг повії перераховували половину своїх прибутків на банківські картки "роботодавців". 

Наразі за ознаками ч. 2 ст. 303 ККУ "Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією" відкрито кримінальне провадження, правоохоронці провели обшуки за адресами борделів та проживання фігурантів, звідки вилучили гроші, мобільні телефони, комп'ютерну техніку та банківські картки.

Затриманим сутенерам загрожує до семи років позбавлення волі, на повій, які працювали у борделі, склали адміністративні протоколи за заняття проституцією. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, раніше у центрі Києва викрили бордель, який працював під виглядом масажного кабінету. З клієнтів брали по 700 гривень за "сеанс".

Повʼязані теми:

Наступна публікація