У Києві викрили банду розповсюджувачів дитячої порнографії

У Києві викрили банду розповсюджувачів дитячої порнографії

Фото: pixabay.com

У затриманих вилучили приблизно 12 тисяч фото та відеофайлів із забороненим контентом.

У Києві викрили п’ятьох місцевих мешканців на розповсюдженні дитячої порнографії.

Про це повідомили у прес-службі кіберполіції України.

"Працівники відділу протидії злочинам у сфері обігу протиправного контенту і телекомунікації Департаменту кіберполіції Національної поліції України спільно зі слідчими Головного слідчого управління та працівниками Оболонського управління поліції в м. Києві викрили групу чоловіків віком від 30 до 40 років у розповсюдженні дитячої порнографії", - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, під час обшуків у збоченців виявили комп’ютери, з яких вилучили приблизно 12 тисяч фото та відеофайлів із вмістом дитячої порнографії, а також носії інформації та маршрутизатори, за допомогою яких вони розповсюджували заборонений контент.

Наразі техніка перебуває в експертному центрі, зі зловмисниками працюють слідчі, за фактом розповсюдження порнографії відкрито кримінальне провадження.

Як зазначається, питання щодо оголошення підозри та обрання запобіжного заходу затриманим буде вирішено після отримання результатів експертизи. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін повідомив, що на Харківщині та Запоріжжі за добу затримали двох педофілів.

Ще одного збоченця затримали у місті Шостка на Сумщині. 25-річний місцевий мешканець у себе вдома зґвалтував двох неповнолітніх дівчат.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація