У Києві викрадачу відеореєстраторів з автомобілів винесли вирок

У Києві викрадачу відеореєстраторів з автомобілів винесли вирок

Фото: Прес-служба МВС України

Злодій має дві судимості за майнові злочини та був достроково звільнений з місць позбавлення волі.

Столичний суд призначив раніше судимому киянину покарання за серію крадіжок з автомобілів.

Маючи непогашену судимість, правопорушник викрадав відеореєстратори з машин, а надалі здавав їх у ломбард.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Події трапилися у вересні цього року на території Святошинського району Києва. У ході відпрацювання території обслуговування поліцейські побачили підозрілого чоловіка та зупинили його для перевірки. При поверхневому огляді правоохоронці виявили у незнайомця відеореєстратор, походження якого він пояснити не зміг", - йдеться у повідомленні поліції.

Під час досудового розслідування працівники поліції встановили, що 36-річний киянин розбивав вікна транспортних засобів та проникав до салону. Після чого викрадав відеоприлади із автівок та в подальшому здавав їх у ломбард. Правопорушник має дві судимості за майнові злочини та був достроково звільнений з місць позбавлення волі.

Вироком Святошинського районного суду у місті Києві за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, чоловіка засудили до трьох років позбавлення волі.

Окрім цього, на підставі ст. 71 (Призначення покарання за сукупністю вироків) Кримінального кодексу України, було вирішено частково приєднати невідбуте покарання та остаточно призначити зловмиснику покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки та шість місяців.

Нагадаємо, у Кагарлицькому районі Київської області двоє дітей викрали автівку, щоб покататися. Проїхавши сотню метрів, автомобіль виїхав на узбіччя, де зіткнувся з деревом. Зловмисниками виявилися рідні брати, віком 10 та 13 років. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація