У Києві в ресторані під час конфлікту між чоловіками вбили молодого військового

У Києві в ресторані під час конфлікту між чоловіками вбили молодого військового

Ілюстрація. / Фото: pixabay.com

За словами свідків, обидві сторони конфлікту були напідпитку.

У Києві у Дніпровському районі на вулиці Сергієнка від ножового поранення у шию помер 22-річний чоловік.

Про це повідомляє Еспресо.

За попередньою інформацією, в одному з ресторанів розгорівся конфлікт між групою осіб з шести людей та 22-річним чоловіком.

За словами свідків, обидві сторони конфлікту були напідпитку. Суперечка перейшла в бійку, під час якої 22-річний чоловік отримав ножове поранення в шию і помер на місці інциденту.

Зазначається, що після цього нападники вибігли з ресторану та сіли в два автомобілі з іноземними номерами Volkswagen та Audi та втекли.

Загиблим чоловіком 1996 р.н. виявився військовослужбовець Збройних сил України, який служив за контрактом.

Правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії та осіб, причетних до неї.

Своєю чергою, керівництво повітряного командування "Центр" Повітряних сил ЗСУ розпочало службове розслідування за фактом загибелі військового у ресторані в Києві. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба відомства.

Зазначається, що трагедія сталася 1 лютого о 5 год. Загинув 22-річний військовослужбовець військової служби за контрактом однієї із військових частини повітряного командування "Центр", дислокованої у Київському гарнізоні. Попередньо встановлено, що смерть військовослужбовця настала внаслідок злочинних дій невідомих цивільних осіб.

У КИЄВІ ЗАГИНУВ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ! Сьогодні, 01 лютого, у місті Києві, близько 05.10 загинув військовослужбовець війс...

Опубліковано Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces 1 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба знайшли мертвим курсанта. За попередньою версією слідства, військовослужбовець скоїв самогубство. 

Батьки загиблого курсанта у Харкові не вірять у його самогубство

Батьки загиблого курсанта у Харкові не вірять у його самогубство

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація