У Києві в кабінеті заступника директора гімназії знайшли психотропи та боєприпаси

Окрім цього, посадовця підозрюють у підробленні документів.

У Києві заступника директора однієї зі столичних гімназій викрили у підробленні документів, незаконному зберіганні боєприпасів та психотропних засобів.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

"Під час проведення слідчих дій співробітники поліції 30 травня 2018 року виявили у службовому кабінеті вказаного заступника директора предмети, схожі на запал до бойової гранати, психотропні засоби, пристрій для відстрілу гумових куль та боєприпаси до нього", - йдеться у повідомленні.

За даними відомства, 29 травня заступник директора, використовуючи завідомо підроблений примірник розпорядження КМДА, намагався потрапити до кабінету директора гімназії, щоб взяти контроль над фінансово-господарською діяльністю закладу.

Наразі готові документи про звільнення посадовця та самого директора гімназії - за системні порушення.

Як зазначається, навчальний заклад перебуває під посиленим контролем правоохоронців. Тривають слідчі дії, підозрюваному обирається запобіжний захід.

Нагадаємо, раніше у Києві на очах у поліції спалили автівку помічника нардепа Ігоря Мосійчука. Внаслідок пожежі згоріла не лише машина помічника депутата, а й дві сусідні автівки. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація