У Києві в годину пік у тролейбусі чоловік відкрив стрілянину з пістолета

У Києві в годину пік у тролейбусі чоловік відкрив стрілянину з пістолета

Фото: npu.gov.ua

Ніхто з пасажирів не постраждав.

Близько 17:30 середи, 5 вересня, у тролейбусі неподалік станції "Караваєві дачі" у Києві правоохоронці помітили чоловіка, який перебуває в розшуку. Під час затримання підозрюваний відкрив стрілянину.

Про це з місця події передає кореспондентка ТСН Ганна Бока.

Чоловік перебував у задньому крилі тролейбуса. Поліцейські, які в неробочий час також їхали цим транспортом, побачили, що чоловік поводиться дивно. Підійшли й попросили показати документи – схожий на цього чоловіка перебуває в розшуку через влаштування в столиці фальшивого обмінника. Місяць тому в Голосіївському районі столиці зловмисник облаштував псевдообмінник, через Інтернет домовився про обмін 190 тисяч доларів, а коли клієнт передав йому гроші – втік через запасний вихід. Про це повідомили в поліції.

Чоловік почав нервувати, вийняв травматичного пістолета й почав погрожувати, що вб'є жінку, що сиділа поруч. Та почала його благати відпустити. Потім чоловік вистрелив у вікно, аби через нього втекти. Проте це йому не вдалося – його затримали.

Ніхто з пасажирів не постраждав. У затриманого – поранені руки. Нині йому надають медичну допомогу. Його затримали правоохоронці, що прибули на виклик.

На жодне запитання ТСН затриманий відповідати не захотів.

Свідок затримання каже, що в пістолеті було дев'ять куль.

Фото: Національна поліція України
Фото: npu.gov.ua

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація