У Києві в багатоповерхівці спалахнула пожежа біля місця вибуху на Позняках

У Києві в багатоповерхівці спалахнула пожежа біля місця вибуху на Позняках

У Києві в багатоповерхівці спалахнула пожежа біля місця вибуху на Позняках

Жертв та постраждалих через займання немає.

28 червня у Дарницькому районі Києва на вулиці Соломії Крушельницької 3а в багатоповерхівці зайнялася пожежа. Будинок розташований поруч із тим, в якому раніше стався вибух.

Пожежу вже ліквідували, повідомляють в ДСНС. Вона виникла на балконі на 12-му поверсі 16-поверхового житлового будинку і розповсюдилися поверхом вище. Через утеплювач, яким була облаштована зовнішня стіна балконів, горіння супроводжувалося сильним задимленням, пояснюють рятувальники.

Столичні рятувальники ліквідували пожежу на балконі 28 червня о 16:12 до оперативно-координаційного центру Головного...

Опубліковано Головне управління ДСНС України у м.Києві Неділя, 28 червня 2020 р.

Вогонь пошкодив внутрішнє та зовнішнє оздоблення декількох квартир. Жертв та постраждалих немає. Причина виникнення пожежі наразі з’ясовується.

  • Нагадаємо, вибух у багатоповерхівці на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5 у Києві стався у неділю вранці, 21 червня, коли більшість мешканців були вдома. 
  • Під час вибуху загинули п'ятеро людей. Троє із них - родина 18-річної Анастасії Недашковської
  • Результати експертизи свідчать, що вибух, наімовірніше, стався через газову суміш. Попередні тести показали, що в частково обваленому будинку вибухівки не було. Утім, правоохоронці ще не оголосили підозру жодній людині, яка може бути причетна до цієї трагедії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація