У Києві в авто підірвали полковника Головного управління розвідки - Міноборони

У Києві в авто підірвали полковника Головного управління розвідки - Міноборони

Фото: Facebook/Оксана Блищик

На думку військових, вибух був спланований росіянами.

Під час вибуху авто у Солом'янському районі Києва загинув полковник головного управління розвідки Міноборони.

Про це повідомили у прес-службі оборонного відомства.

"Сьогодні вранці, 27 червня, у Солом'янському районі міста Києва стався вибух автомобіля, внаслідок якого загинув співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковник Максим Шаповал", - йдеться у повідомленні.

Наразі подія кваліфікована як терористичний акт, усі обставини трагедії встановлюються.

Як розповів на своїй сторінці у Facebook волонтер, колишній командир відділення Нацгвардії України, офіцер запасу Мирослав Гай, під час вибуху застосували 500 грамів тротилу.

"Війна вже давно у Києві. Немає і місяця, щоб росіяни не вбили когось у столиці. Щомісяця ми втрачаємо офіцерів з різних відомств, що відповідальні за важливі напрямки. Просто не все доходить до ЗМІ", - зазначив він.

У Києві підірвали начальника спецпідрозділу ГУР полковника Максима Шаповалова. Тротил 500 грам. Війна вже давно у Києв...

Опубликовано Miroslav Gai 27 июня 2017 г.

Своєю чергою військовий журналіст та волонтер Роман Бочкала назвав вибух у Києві "війною терору" і зауважив, що військового "прибрали" напередодні Дня Конституції України.

Нагадаємо, сьогодні, 27 червня, зранку в Києві прогримів потужний вибух, під час якого рознесло автомобіль, що повністю вигорів. Це сталося в районі перехрестя вулиць Солом'янської та Механізаторів у Солом'янському районі столиці. Користувачі соцмереж припускають, що в Mercedes могла здетонувати бомба, адже вибуховою хвилею зірвало навіть дах авто. Також зазначають, що вибух було чути чи не в усьому мікрорайоні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація