У Києві у багатоповерхівці загорілася квартира: під час її гасіння знайшли тіло чоловіка з ножовими пораненнями

Дістатися до місця пожежі рятувальниками заважали припарковані авто.

У Деснянському районі Києва 3 січня ввечері у квартирі на 12 поверсі 24-поверхового житлового будинку сталася пожежа. Під час гасіння вогню у квартирі рятувальники виявили тіло чоловіка з ножовими пораненнями.

Про це повідомляє ДСНС у м. Київ.

"3 січня о 20:32 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на просп. Маяковського, 1В, що у Деснянському районі столиці", - йдеться у повідомленні.

Під час розвідки вогнеборці виявили труп людини.

"За попередньою інформацією, на тілі загиблого чоловіка були виявлені ножові поранення, тож причиною загибелі та обставинами пожежі наразі займаються правоохоронні органи", - зазначили у ДСНС.

О 20:55 пожежу було локалізовано та о 21:14 - ліквідовано.

"Під час ліквідації цієї пожежі вогнеборці черговий раз зіштовхнулися з проблемою запаркованого двору автівками. Рятувальникам, аби встановити автодрабину, довелося чекати, коли мешканці заберуть свої автомобілі, а правоохоронцям застосовувати евакуатор", - додають надзвичайники.

Нагадаємо, у неділю, 3 січня, вдень у Солом'янському районі Києва у п'ятиповерхівці сталася пожежа. У результаті - загинув чоловік. 

Несвяткові вогні: у приватному будинку Дніпра у пожежі загинули троє людей

Несвяткові вогні: у приватному будинку Дніпра у пожежі загинули троє людей

Повʼязані теми:

Наступна публікація