У Києві троє дітей провалилися під кригу на озері у парку Партизанської слави: фото

У Києві троє дітей провалилися під кригу на озері у парку Партизанської слави: фото

Фото: Facebook / Патрульна поліція Києва

Патрульні спільно зі свідком вчасно прийшли на допомогу та врятували 12-річну дівчинку і двох 14-річних хлопців.

У Києві троє дітей провалилися під кригу на озері у парку Партизанської слави. Подія трапилася сьогодні, 23 березня,  вдень.

Патрульні спільно з небайдужим чоловіком вчасно прийшли на допомогу й врятували їх.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

Інспектори отримали виклик про хлопців і дівчинку, які тонуть в озері, що у парку "Партизанська слава". За лічені хвилини на місці був екіпаж патрульних Валерій Бебко та Олександр Лисенко. Налякані очевидці кликали їх на допомогу. Ще до приїзду патрульних з іншої сторони берегу один з небайдужих очевидців уже кинувся на порятунок дітей. Він витягнув з води 12-річну дівчинку", - йдеться у повідомленні поліції.

У водоймі залишалися ще двоє хлопців. Вони з останніх сил трималися на поверхні.

"Часу на зволікання не було, тому Олександр Лисенко кинувся у воду, аби врятувати дітей. Він розбивав кригу руками й підпливав до дітей, які вже тонули. Патрульний витягнув одного з хлопців на берег. Тим часом Валерій Бебко взяв у службовому автомобілі трос та кинув іншому хлопцеві. Так спільними зусиллями напарники витягли і його", - повідомили у Патрульній поліції Києва.

Інспектори посадили врятованих дітей у службове авто, віддали їм свій сухий одяг та надавали допомогу до приїзду швидкої.

Діти пояснили: опинилися на кризі, бо думали, що вона витримає їх, але провалилися. Після огляду медиками 14-річних хлопців шпиталізували до дитячої лікарні.

Патрульні викликали до медичного закладу батьків, туди ж негайно прибули працівники ювенальної превенції.

Нагадаємо, у Києві рибалка витягнув спінінгом хлопчика, який опинився на крижині. Крига відплила від берега на 20 метрів. 

Новини України: у Києві рибалка врятував хлопчика, який гуляв по кризі серед Дніпра

Новини України: у Києві рибалка врятував хлопчика, який гуляв по кризі серед Дніпра

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація