У Києві три виші перейшли на дистанційне навчання: деталі

У Києві три виші перейшли на дистанційне навчання: деталі

Фото: pixabay.com

Відповні розпорядження з'явилися на сайтах університетів.

У Києві три виші перейшли на дистанційне навчання: це Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана та Київський національний лінгвістичний університет.

Відповні розпорядження з'явилися на сайтах університетів, передає Київ.Media.

Від 23 вересня до 13 жовтня 2021 студенти КНУ ім. Шевченка вчитимуться онлайн.

“У період з 23 вересня до 13 жовтня 2021 року проведення всіх видів навчальних занять за денною і заочною формами навчання здійснювати відповідно до затверджених розкладів із використанням технологій дистанційного навчання”, – йдеться на сайті вишу.

Підставою для таких змін є рішення Державної комісії з ТЕБ та НС про встановлення із 23 вересня 2021 року "жовтого" рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території  України і застосування обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для "жовтого" рівня.

Відповідаючи на низку питань: 1. Постанова Уряду про 80% передбачає не лише викладачів і не лише якогось...

Опубліковано Володимиром Бугровим Середа, 22 вересня 2021 р.

Також на дистанційку перейшов Київський національний лінгвістичний університет.

"З метою забезпечення неперервності освітнього процесу в КНЛУ ректорат прийняв рішення запровадити в Університеті дистанційне навчання від 23 вересня 2021 року (перший (бакалаврський), другий (магістерський) і третій (освітньо-науковий) рівні вищої освіти; усі форми здобуття освіти)", – повідомили на сайті вишу.

Онлайн студенти від 23 вересня будуть навчатися також у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана.

Відповідне розпорядження з’явилося на сайті вишу.

У виші зазначили, що дистанційна форма навчання буде здійснюватися до моменту вакцинації не менш як 80% працівників університету.

Нагадаємо, сьогодні, 23 вересня, в усій Україні почали діяти обмеження "жовтої" зони карантину. За новими правилами, тепер навчальні заклади можуть працювати за умови, що не менше 80% працівників мають принаймні одне щеплення проти коронавірусу.

Читайте також:

Новини України: "жовта зона" – які правила почали діяти та як відбуватиметься навчання

Новини України: "жовта зона" – які правила почали діяти та як відбуватиметься навчання

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація