У Києві торік упіймали більше 11,5 тисячі п’яних водіїв – патрульна поліція

У Києві торік упіймали більше 11,5 тисячі п’яних водіїв – патрульна поліція

Фото: УНІАН

Лідером за кількістю затримань виявився Дніпровський район столиці.

Столична патрульна поліція оприлюднила у фейсбуці статистику виявлених водіїв у стані сп'яніння за 2019 рік. Згідно цих цифр, протягом минулого року в Києві було виявлено 11 643 випадків керування транспортними засобами нетверезими особами.

Статистика виявлених водіїв у стані сп'яніння за 2019 рік За минулий рік київські патрульні виявили та задокументували...

Опубліковано Патрульна поліція Києва Середа, 15 січня 2020 р.

Найбільше подібних інцидентів сталося у Дніпровському (1328), Деснянському (1312) і Дарницькому (1269) районах міста. Найменше – у Голосіївському (901), Печерському (812) районах і на ділянці (779) обслуговування екіпажами столичної патрульної поліції траси М-01.

"Найчастіше нетверезих водіїв виявляють у п'ятницю та суботу, в період з 23:00 до 2:00 години. Левова частка таких водіїв була виявлена патрульними під час їхньої зупинки за інші порушення ПДР, про близько 15% таких кермувальників повідомили до служби 102 небайдужі громадяни. Також патрульні нерідко виявляють ознаки сп'яніння у водіїв, які стали винуватцями ДТП", - інформують копи.

Раніше в столичній поліції розповіли, в яких районах Києва отримують найбільшу кількість викликів.

Нетверезі працівники СТО розбили дорогий позашляховик клієнта, який взяли покататись

Нетверезі працівники СТО розбили дорогий позашляховик клієнта, який взяли покататись

Повʼязані теми:

Наступна публікація