У Києві "тітушки" потрощили кафе з людьми всередині

У Києві "тітушки" потрощили кафе з людьми всередині

Постраждалі впевнені, що ініціатором погрому була компанія-забудовник.

У ніч проти понеділка, 31 липня, у Києві на вулиці Заболотного невідомі потрощили кафе, у якому харчувались водії маршрутних мікроавтобусів.

Як повідомив ТСН власник приміщення, погром почався близько пів на четверту ранку, до побудови приїхали близько 20-30 "тітушок" у чорному, також прибув бульдозер. На момент нападу у приміщенні перебували четверо осіб, незважаючи на яких бульдозер почав руйнувати кафе. За словами власника, це вже не перша спроба потрощити його власність.

"Мені зателефонували вночі та повідомили, що почався напад на моє приміщення, яке перебуває у приватній власності. Перші спроби захоплення були два місяці тому, тоді було складено заяву у прокуратуру. Не дивлячись на те, що всі необхідні документи були їм представлені, 20 липня була повторна спроба захоплення приміщення, її було відбито", - розповів власник приміщення, член Асоціації перевізників Києва Юрій Артеменко.

У Києві бульдозером наїхали на кафе з людьми всередині

У Києві бульдозером наїхали на кафе з людьми всередині

Молодики під час конфлікту заявили, що діють нібито від КП "Київблагоустрій", і що техніка також належить комунальному підприємству, проте жодних підтверджувальних це документів показати не змогли. Так само не показали документи, які б надавали їм дозвіл на знесення приміщення.

Власник кафе впевнений, що ініціювала погром компанія-забудовник, яка будує багатоповерхівку впритул до його приміщення. Начебто, погрози й раніше надходили від їхніх представників. Попередньо свої збитки Артеменко оцінює у 250 тисяч гривень.

Нагадаємо, 25 липня біля метро "Лісова" бульдозерами знесли торгівельний майданчик прямо з товаром. Мер Києва назвав ці торгові ряди "ср*нь господня" та запевнив, що з МАФами продовжать боротьбу.

Кореспондент ТСН Іван Воробйов

Повʼязані теми:

Наступна публікація