У Києві тисячі будинків і десятки лікарень, шкіл та садочків лишилися без гарячої води

У Києві тисячі будинків і десятки лікарень, шкіл та садочків лишилися без гарячої води

Фото: УНІАН

У столиці тривають гідравлічні випробування.

У Києві вчергове відключили гаряче водопостачання для тисяч споживачів через гідравлічні випробування.

Про це повідомляє комунальне підприємство "Київтеплоенерго".

ГІдравлічні випробування проводять на тепломагістралях, які живляться від ТЕЦ-5. Через це 2640 споживачів у Солом’янському, Святошинському, Шевченківському, Печерському, Подільському, Дарницькому, Голосіївському та Дніпровському районах лишаться без гарячої води. 

Також тестування проводяться на двох районних та семи квартальних котельнях: "Відрадний"; "Нивки" та "Бортничі"; "Дніпроводська"; "Щусєва-Котовського"; "вул. Депутатська, 2"; "Будівельників-10"; "Борщагівська – 154"; "вул. Депутатська, 1". 

Всього від гарячого водопостачання відключать 3814 споживачів, черед яких 2171 житловий будинок, 43 лікувальні заклади, 108 дитячих садочків, 77 шкіл та 1415 відомств. 

Гідравлічні випробування, як обіцяють у "Київтеплоенерго", триватимуть від 25 червня до 9 липня.

Нагадаємо, столичне комунальне підприємство "Київтеплоенерго", яке відтепер займається постачанням споживачам гарячої води та тепла замість приватного "Київенерго" мільярдера Ріната Ахметова, подало позов до суду проти "Нафтогазу" із вимогою укласти договори на постачання газу. 

Як відомо, НАК "Нафтогаз" відмовляється забезпечувати "Київтеплоенерго" газом, поки не отримає усі борги "Київенерго". Через це у столиці виникла складна ситуація із гарячим водопостачанням. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація