У Києві священник продає особисті речі, щоб нагодувати безхатьків

У Києві священник продає особисті речі, щоб нагодувати безхатьків

Фото: Фото з соціальних мереж

Чоловік виставив на продаж куртку, чоботи та скрипку.

Київський священник Захарія Керстюк виставив на продаж особисті речі, аби допомогти людям без даху над головою не померти від голоду. За словами священнослужителя, наразі багато знедолених не можуть отримати елементарну медичну допомогу, а також потребують харчування.  

Про це Захарія Керстюк написав на своїй сторінці в Facebook.

Священнослужитель разом із волонтерами організовують пункти допомоги безхатькам. Так, зокрема, надають і елементарну медичну допомогу: роблять перев'язки, обробляють рани і т.д.

Аби мати змогу це фінансувати, Захарія Керстюк виставив на продаж особисті речі. Священник продає ексклюзивну куртку, яку свого часу отримав у подарунок, справжні унти та улюблену скрипку.

"Друзі, я розумію, що зараз важкий у всіх час, але раптом ви знаєте тих, кому можуть знадобитися ці речі - допоможіть мені їх продати, і тим самим швидше повернутися до можливості приготування бутербродів для тих нещасних і багатостраждальних людей", - написав він.

Дорогие Друзья, ни для кого не секрет, что в результате медицинской реформы, обездоленные люди оказались лишены...

Опубликовано Захарией Керстюком Вторник, 22 сентября 2020 г.

Нагадаємо, історія 9-річної Богданки, яка довгі роки доглядала за прикутою до ліжка мамою та бабусею після інсульту, має щасливе продовження. Дівчинка та її родина завдяки допомозі небайдужих людей отримали поліпшення умов проживання - ремонт у оселі. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Схуднення та здорове харчування
Наступна публікація