У Києві спіймали видвореного з України "злодія в законі"

У Києві спіймали видвореного з України "злодія в законі"

У Києві спіймали видвореного з України "злодія в законі"

Фото: facebook.com/Вячеслав Аброськін

Щодо затриманого раніше ухвалили рішення про заборону в'їзду до України на три роки.

У Київській області, у суботу, 18 серпня, затримали раніше видвореного з України "злодія у законі" на прізвисько "Дато Агджабединський".

Про це у Facebook повідомив перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

Чоловіка раніше затримували у Києві та Львові, щодо нього було ухвалено рішення про заборону в'їзду до України на три роки.

Іноземні «злодії в законі», не дивлячись на супротив Нацполіції, ДМС України, користуючись нашим ліберальним міграційним...

Опубліковано Вячеславом Аброськиним Субота, 18 серпня 2018 р.

Як заявив заступник голови Нацполіції, на його думку, таким іноземним “злодіям в законі” дає завдання ФСБ РФ та використовує їх для дестабілізації ситуації в Україні.

“Він знову прибув до нашої країни, і він тут такий не один виконавець завдань ФСБ: десь ховаються такі гастролери, як „Нодар Руставський“, „Антимос“, „Паата Кутаіський“, „Лаша Сван“, „Куцу“ та ін.”, – повідомив Аброськін.

Нещодавно перші міські велосипеди, які днями особисто тестував мер Віталій Кличко, почали викрадати з пунктів прокату. Розкрутити на запчастини та продати велосипед спробували двоє молодиків. За словами власників велостанцій, вони взяли байк на Контрактовій площі та вже в районі Петрівки на СТО спробували його розібрати для подальшого продажу. Крадіїв затримали "на гарячому".

Київ кримінальний: як захиститися від вуличних злодіїв

Київ кримінальний: як захиститися від вуличних злодіїв

Повʼязані теми:

Наступна публікація