У Києві співробітник Укрбюро Інтерполу та Європолу підозрюється у викраденні людини

У Києві співробітник Укрбюро Інтерполу та Європолу підозрюється у викраденні людини

Фото: Getty Images

Прокуратура повідомила бандитам про підозру.

Прокуратура викрила групу осіб, яку очолював співробітник Укрбюро Інтерполу та Європолу ГУ НП у Києві, які викрали людину заради грошей.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва

Наразі слідчими прокуратури повідомлено про підозру співробітнику Укрбюро Інтерполу та Європолу та його спільнику, які незаконно позбавили волі киянина та відкрито викрали у нього грошові кошти.

Зокрема, у березні банда із застосуванням насильства незаконно позбавила волі місцевого жителя.

"Молодики застосували до чоловіка кайданки та для того, щоб чоловік не чинив спротив, почали наносити йому удари в область обличчя та живота. Після чого на автомобілі потерпілого злочинці вивезли чоловіка в ліс, де із застосуванням психологічного і фізичного насильства змусили віддати їм кошти, що належать потерпілому. Не витримавши тиску, чоловік погодився віддати зловмисникам 85 тис. гривень. Ще 24 тис. гривень злочинці зняли з банківських карток потерпілого", - кажуть у прокуратурі.

Після цього вони зникли з місця злочину.

Нападниками виявилися 26-річний співробітник Укрбюро Інтерполу та Європолу ГУ НП у м. Києві та його 28-річний спільник. Було отримано достатньо даних про їхню причетність до цього злочину.

1 листопада їм було повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України. Підозрювані надали покази та визнали свою вину.

Одному з підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу стосовно другого співучасника триває.

Прокуратура викрила групу осіб, очолювану співробітником Укрбюро Інтерполу та Європолу ГУ НП у м. Києві, які викрали люд...

Опубликовано Прокуратура міста Києва 2 ноября 2017 г.

Нагадаємо, столичного поліцейського підозрюють у сприянні викраденню бізнесмена у Рівному. Як зазначається, у вересні поточного року чоловік, використовуючи знайомства та володіючи інформацією щодо місцезнаходження осіб, надав двом злочинцям відомості про місце перебування одного з підприємців. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація