У Києві спалахнув склад: стовп диму видно за кілька кілометрів

У Києві спалахнув склад: стовп диму видно за кілька кілометрів

У Києві спалахнув склад: стовп диму видно за кілька кілометрів

Кадри пожежі виклали очевидці у соцмережі.

У ці хвилини пожежу гасять рятувальники Києва - на околиці столиці на перетині проспекту Перемоги та Кільцевої дороги спалахнув склад, йдеться у випуску ТСН.12:00.

Про це повідомляють очевидці, які виклали кадри у мережу. За попередніми даними ніхто з людей не постраждав.

За повідомленнями у соцмережі, на складі зберігається готовий одяг. Чорний стовп диму видно за кілька кілометрів від місця займання. З найближчих приміщень евакуювали людей.

Станом на 13:03 пожежу було ліквідовано. 

#Київ: вогнеборці ліквідували о 13:03 пожежу в металевому ангарі на території колишньої фабрики «Каштан». До гасіння було залучено 32 чол. о/с та 8 од. техніки ДСНС.

Опубліковано ДСНС України Пʼятниця, 6 грудня 2019 р.

Нагадаємо, вранці 4 грудня в Одесі загорівся коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Вогонь спалахнув на третьому поверсі будівлі й швидко розповсюдився на 2000 кв м. Рятувальники евакуювали близько 40 осіб. У результаті пожежі, постраждали 27 осіб, одна людина загинула. Наразі медики борються за життя двох людей, які у вкрай важкому стані. Міський голова Одеси Геннадій Труханов розповів, що після трагедії у дворі коледжу спілкувався з батьками. Вони нібито й розповіли, що в приміщенні не було опалення, тому, можливо, там користувалися обігрівачами.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація