У Києві шахраї торгують "спецперепустками" для громадського транспорту: фото фальшивого документа

У Києві шахраї торгують "спецперепустками" для громадського транспорту: фото фальшивого документа

Фото: УНІАН

За липову довідку шахрай попросив 300 гривень.

Із настанням локдауну в Києві у Мережі активізувалися шахраї, які продають фальшиві спецперепустки для проїзду у громадському транспорті під час посиленого карантину, який діє від 5 до щонайменше 16 квітня. Коштує липовий документ орієнтовно 300 гривень.

Про це повідомила радниця голови адміністрації Дарницького району Києва Тетяна Шашкова.

Вона також опублікувала листування з одним із шахраїв, який продавав перепустку для громадського транспорту. Вартість однієї так званої перепустки була 300 гривень. Крім того, Шашковій пообіцяли зробити стільки перепусток, "скільки потрібно".

Крім того, Шашкова у розмові з’ясувала, що цей чоловік, який вказав у соцмережі себе як Олексій, для продажу посвідчення пропонує невідомий документ з ГО в Київській області, а не Києва. А тому, зауважує вона, у столиці така перепустка не діє.

"Увага, махінація. Він продає киянам перепустку Київської області, яка в Києві не діє", - написала посадовиця у своєму Facebook.

Раніше повідомлялося, що у Мережі напередодні локдауну почали оголошення про продаж спецперепусток для проїзду у транспорті. Детально про те, як журналісти спробували зв'язатися із продавцем в одній із таких спільнот, розпитати, де він взяв ці квитки і придбати, читайте в ексклюзивному матеріалі.

Нагадаємо, заступник голови КМДА Микола Поворозник розповів, чи можуть в столиці запровадити комендантську годину. 

Новини України: як працює київський наземний транспорт в умовах нових карантинних обмежень

Новини України: як працює київський наземний транспорт в умовах нових карантинних обмежень

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Локдаун в Україні 2021
Наступна публікація