У Києві рятувальники знімали каблучку з пальця молодої жінки

У Києві рятувальники знімали каблучку з пальця молодої жінки

Ілюстрація / Фото: pixabay.com

Справа в тім, що прикраса застрягла на пальці дівчини.

У Святошинському районі Києва 28-річна жінка не могла самостійно зняти каблучку зі свого пальця. Допомагали їй рятувальники.

Про це 19 жовтня повідомили у пресслужбі ДСНС. 

Інцидент стався 18 жовтня на бульварі Ромена Роллана, 5/8. Як з'ясувалося, молода жінка потребувала сторонньої допомоги через набряк. Для того, щоб вивільнити руку потерпілої, рятувальники розрізали каблучку.

"За вказаною адресою прибули рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення головного управління ДСНС України у м. Києві. Як виявилось, у жінки 1992 року народження на пальці через набряк застрягло кільце. За допомогою граверу рятувальники вправно, проте дуже обережно, розрізали та зняли кільце з пальця жінки", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники допомогли жінці зняти каблучку з травмованого пальця 18 жовтня о 08:33 до оперативно-координаційного...

Опубликовано Головне управління ДСНС України у м.Києві Воскресенье, 18 октября 2020 г.

Нагадаємо, раніше у Києві пес в парку під час прогулянки з власницею приніс їй золотий перстень, схований в окрайці хлібаВласниця песика розповідає, що домашній вихованець на кличку Арчі приніс знахідку, поклав біля неї і почав гавкати. Жанна зазначає, що поруч були сміттєбаки, можливо саме там він підібрав шматок хліба з дорогоцінною начинкою.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація