У Києві рятувальники визволили вагітну жінку, у якої почалися пологи, із ліфта

У Києві рятувальники визволили вагітну жінку, у якої почалися пологи,  із ліфта

Фото: pixabay.com

Рятувальники дістали із заблокованого ліфта вагітну жінку.

У понеділок ввечері, 28 листопада, київські рятувальники отримали повідомлення про те, що у ліфті багатоквартирного будинку у Святошинському районі застрягла вагітна жінка – у неї почалися пологи.  

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

"28 листопада, о 18:42 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що у ліфті 9-поверхового житлового будинку, за адресою, вул. Симиренка, 13, що у Святошинському районі столиці, застрягла вагітна жінка, у якої почалися пологи", - йдеться у повідомленні.

Жінка 1992 року народження перебувала у заблокованому ліфті між 5-м та 6-м поверхами.

Фахівці застосували шансовий інструмент та відкрили двері ліфта. Потім вони дістали жінку та передали її медикам. Породіллю транспортували до пологового будинку.

Аварійні відключення електроенергії

В Україні застосовують аварійні, або позапланові відключення електроенергії через навантаження мережі внаслідок ракетних ударів Росії по об'єктах критичної інфраструктури. Громадян закликають по можливості не користуватися ліфтами, адже такі відключення тривають щонайменше пару годин. Крім того, часто під час відключення електроенергії спостерігається перевантаження мережі мобільних операторів, що ускладнює здійснення дзвінків.

Читайте також:

Як діяти у випадку застрягання в ліфті і чому не можна відкривати двері

Як діяти у випадку застрягання в ліфті і чому не можна відкривати двері

Повʼязані теми:

Наступна публікація