У Києві розлючений мотоцикліст розстріляв автобус і поранив водія

У Києві розлючений мотоцикліст розстріляв автобус і поранив водія

Причиною інциденту став конфлікт на дорозі.

У столиці водій автобуса та мотоцикліст не поділили дорогу, внаслідок чого один потрапив до лікарні, а іншого затримала поліція. Сварка виникла через порушення правил дорожнього руху, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Все сталося вдень неподалік станції метро "Нивки". Колега потерпілого водія Михайло Думанський приїхав одним із перших, і побачив на місці конфлікту закривавленого кермувальника та мотоцикл. "Власник мотоцикла стосовно водія застосував зброю травматичну, випустив 11 куль. Є пошкодження голови, грудної клітин", -  пояснив він.

У Києві водій мотоцикла розстріляв водія автобуса

У Києві водій мотоцикла розстріляв водія автобуса

За словами патрульних, найімовірніше кермувальники не поділили дорогу. "У найпершу чергу це порушення правил дорожнього руху одним з водіїв. І друге – це автомобільна етика на дорозі. Просто один водій не зміг змовчати при якомусь некоректному русі іншого", - пояснюють копи. Вони вже затримали кермувальника мотоцикла. Чоловік зізнався у скоєному.

Водія автобуса з численими пораненнями доправили у лікарню. "Стан пацієнта стабільний, життю загрози немає", - запевнили медики. За попередніми даним, обидва кермувальники були тверезими. Слідство у цій справі триває.

Кореспондент ТСН Іван Воробйов

Повʼязані теми:

Наступна публікація