У Києві розлючений чоловік ножем розпоров живіт таксі

У Києві розлючений чоловік ножем розпоров живіт таксі

Від отриманих травм тварина померла, а чоловікові загрожує ув'язнення.

Зарізав собаку за те, що вона справила потребу в квартирі. Жорстоке вбивство в столиці. До чоловіка завітав друг разом зі своєю таксою. Приятелі розпивали алкогольні напої. Під кінець застілля власник квартири, розлючений поведінкою чотирилапого, вдарив його ножем.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.19:30.

"Вийшло відіпрати куртку. А ось штани вже буду викидати. Футболка також у крові".

Сергій викидає речі, в які був одягнений того дня. Поранену тварину одразу поніс до найближчої ветклініки. Там собаку намагалися реанімувати, але зусилля були марні.

"Такса чорна. У неї банально випали органи з черевної порожнини. Але, на жаль, уже тоді не прощупувався пульс, не було серцевої діяльності, не було дихальної діяльності і собака вже була нежива", - говорить головний лікар ветклініки Владсилав Редько.

Киянин жорстоко зарізав собаку свого приятеля, бо вона справила потребу в його квартирі

Киянин жорстоко зарізав собаку свого приятеля, бо вона справила потребу в його квартирі

На місце викликали поліцію, щоби зафіксувати факт убивства тварини.

Підозрюваного знайшли за місцем проживання. Ось як він пояснює свої дії:

"Я кажу, Сергію, дивися, вона нагадила мені на ліжко і де диван. Кажу – прибери. Я його пів години будив. А він каже: "А мені по**й!". Був ніж на столі – я її (собаку) вдарив ножем".

Каже, провину свою визнає, та не знімає відповідальності з власника такси.

Сергій із приятелем знайомі ще з дитинства. Каже і собаку Жанну друг також знав. Звідки в нього з’явилася така жорстокість, не розуміє.

Працівники клініки віддали тіло пса на судмедекспертизу. Кажуть, до судового процесу залучать і власних юристів, аби душогуб був покараний.

Поліцейські відкрили провадження за статтею "Жорстоке поводження з тваринами". Убивці загрожує до трьох років за ґратами.

Антон Коцуконь

Повʼязані теми:

Наступна публікація