У Києві пройде серія майстер-класів від Австрійської вищої школи етикету Новини компаній

У Києві пройде серія майстер-класів від Австрійської вищої школи етикету

Про мистецтво "small talk", елегантність манер і мови, створення успішного бізнес-іміджу, правила поведінки під час трапези пощастить дізнатися всім, хто стане учасником нової програми від представництва Австрійської вищої школи етикету в Києві.

6,7 і 8 липня в InterContinental Hotel Kyiv пройдуть заняття одного з найпрестижніших освітніх центрів, що спеціалізується на професійному викладанні ділового етикету, світських манер і міжнародного протоколу.

Провести тематичні лекції та майстер-класи під час гастрономічних вечерь до Києва прибуде Марі Буше - фахівець міжнародного класу з усіх видів етикету, член асоціації Protocol and Diplomacy International - Protocol Officers Association.

Даний заклад має свою давню історію. Він був заснований в 1867 році в Австрії під патронажем імператриці Єлизавети Баварської (Sisi, Elisabeth Amalie Eugenie, Herzoginin Bayern). Сьогодні "хрещеною мамою" Австрійської вищої школи етикету є графиня Marie de Tilly- дочка й внучка французьких дипломатів, нащадків старовинного дворянського роду.

Невимушена атмосфера та актуальні для сучасної людини теми бізнес-етикету і елегантності манер зберуть особистостей, націлених на інвестування в своє майбутнє, представників бізнес-кіл та світських персон.

В рамках двох одноденних експрес-курсів Марі Буше навчить успішному позиціонуванню себе перед діловими партнерами, поведінці на різних видах прийомів, правильної комунікації з колегами, основ ведення переговорів, формування образу елегантної жінки і правил виходу в світ.

Завершальним акордом 8-го липня стане гастрономічний вечеря з майстер-класами по столовому і винному етикету в ресторані Coin. Повна сервіровка за міжнародними стандартами, вишукані страви від шеф-кухаря дозволять всім учасникам вдосконалити свої навички поведінки на званій вечері.

Насичені освітні програми, наповнені новими відкриттями і корисними практичними знаннями тепер будуть проходити на постійній основі.

Зареєструватися на захід ви можете на сайті ahsl.com.ua/.

Наступна публікація