У Києві протестувальники заблокували входи до Ради, поліція розчистила прохід для нардепів: фото

Правоохоронці застосували сльозогінний газ біля Верховної Ради, є постраждалий.

У центрі Києва мітингувальники, які протестують проти карантину вихідного дня, заблокували входи до Верховної Ради. Правоохоронці зробили прохід для нардепів, аби вони могли потрапити до будівлі парламенту. Ще частина депутатів проходить підземним переходом через парламентські комітети.

Про це повідомляє кореспондент ТСН з місця події сьогодні, 17 листопада. 

Після того, як протестувальники влаштували штовханину із правоохоронцями, поліція застосувала сльозогінний газ, один чоловік постраждав - газ потрапив йому в очі, але за медичною допомогою він не звертався.

Зазначимо, підприємці обурені неправомірними, на їхній погляд, рішеннями, що ухвалюють органи центральної влади України. "Ефективність введених обмежень не доведена, а втрати у нас, підприємців, від закриття наших торгівельних точок на вихідні для нас є дуже критичними і ставлять нас на межу закриття", — кажуть ФОПи. 

Нагадаємо, уряд  запровадив в Україні жорсткий карантин вихідного дня від 14 до 30 листопада. Це викликало невдоволення серед підприємців, люди почали масово виходити на акції протесту у різних містах. 

Сьогодні, 17 листопада, Верховна Рада може вирішити доля карантину вихідного дня.

Верховна Рада в облозі: протестувальники повністю перекрили урядовий квартал

Верховна Рада в облозі: протестувальники повністю перекрили урядовий квартал

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація