У Києві просто на СТО працівників жорстоко відгамселили биткою

Агресивні нападники не заспокоїлись навіть у відділку поліції.

У Солом'янському районі на станції технічного обслуговування сталася бійка.

Про це повідомляє столична поліція.

Працівники СТО повідомили, що на територію заїхали четверо невідомих і попросили замінити в автомобілі мастило. Проте, дізнавшись, що доведеться трохи зачекати, вони не на жарт розлютились.

Один із клієнтів кілька разів вдарив працівника в обличчя. Після цього побіг до свого автомобіля, дістав битку та продовжив нею бити інших працівників. Коли співробітники повідомили, що на території СТО є відеокамери, нападник із товаришами побіг до приміщення із системою відеонагляду. Там вони забрали жорсткий диск із записом.

Прибулі лікарі діагностували в одного із працівників закриту черепно-мозкову травму і перелом носа.

З авто нападників вилучено битку, жорсткий диск, тубус від РПГ, набої до гладкоствольної рушниці, газовий пістолет і пакет із речовиною білого кольору.

Усіх учасників інциденту доставили до Солом'янського управління поліції, де правопорушники ніяк не могли заспокоїтися та почали конфліктувати вже із правоохоронцями. У кімнаті прийому громадян територіального управління поліції чоловіки зламали камеру відеоспостереження та пошкодили стелю. 

Одного з хуліганів затримано, ще трьом учасникам вручено повістку про виклик до слідчого. 

Нагадаємо, у Києві у ніч проти 8 вересня між двома чоловіками виник конфлікт із бійкою та ножовими поранення. Інцидент стався приблизно о 4:30 ранку на вулиці Мечникова, 9, повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook.

Зазначається, що згідно із попередньою інформацією, конфлікт виник через те, що один із відпочивальників громадського закладу - боєць, який близько року назад повернувся зі сходу України. Чоловік почув, як невідомий голосно прославляв терористичні організації "ДНР" та "ЛНР".

Повʼязані теми:

Наступна публікація