У Києві прокурор затримав на вокзалі трьох грабіжників, які поцупили в чоловіка гаманець

У Києві прокурор затримав на вокзалі трьох грабіжників, які поцупили в чоловіка гаманець

Фото: УНІАН

Зловмисникам вже повідомили про підозру, їм загрожує до 5 років в’язниці.

У Києві на Центральному залізничному вокзалі прокурор столичної прокуратури затримав групу грабіжників.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури.

"Інцидент трапився 22 листопада 2019 року близько 7 години вечора у вестибюлі залізничного вокзалу "Київ-Пасажирський", розташованого на площі Вокзальній, 1. Працівник Київської місцевої прокуратури №9 Дмитро Кулініч, перебуваючи після закінчення робочого часу в приміщенні залізничного вокзалу, помітив групу осіб, які вчинили крадіжку гаманця у громадянина", - йдеться у повідомленні.

За даними відомства, прокурор миттєво зреагував, затримав зловмисників та передав їх правоохоронцям, які прибули на виклик.

Як зазначається, під час досудового розслідування трьом особам було повідомлено про підозру за фактом закінченого замаху на таємне викрадення чужого майна, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.15, ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України).

Наразі до Солом’янського районного суду Києва направлено клопотання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше на столичному вокзалі група клофелінниць приспала і пограбувала чоловіка. Вони встигли зняти з викраденої картки частину грошей. Зловмисниць вже затримали правоохоронці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація