У Києві позашляховик військових протаранив легковик з дитиною в салоні

У Києві позашляховик військових протаранив легковик з дитиною в салоні

Фото: Інформатор

В результаті аварії ніхто не постраждав.

У Шевченківському районі Києва позашляховик Nissan з військовими номерами влетів у легковик Volkswagen, в салоні якого була дитина. Про це повідомляє видання "Інформатор".

"ДТП сталася 7 липня, близько 20:20, на перетині вулиць Іллєнка й Оранжерейної. Як розповів водій Volkswagen Jetta, він з 9-річною дитиною в салоні рухався в крайній правій смузі руху по вулиці Іллєнка у бік станції метро Лук'янівська. Nissan Patrol їхав у крайній правій смузі по цій же вулиці, але в бік станції метро Дорогожичі. Аж раптом Nissan вирішив повернути на вулицю Оранжерейну відразу через кілька смуг руху", - йдеться у повідомленні.

Водій Volkswagen не встиг помітити небезпечний маневр позашляховика, тоді Nissan врізався в легковик та відкинув його на узбіччя.

Як відомо, в результаті аварії ніхто не постраждав. У Volkswagen Jetta розбита вся передня частина і зім'ятий капот. Nissan Patrol отримав пошкодження правого боку, також постраждала ходова автомобіля.

"Відразу після зіткнення з Nissan вискочили двоє людей і зникли з місця аварії. Крім того, чоловіки, які перебували в салоні позашляховика, скрутили з машини військові номери і спробували заховати їх у кущах", - зазначає видання.

Фото: Інформатор

Нагадаємо, 10 травня на столичній кільцевій дорозі сталася ДТП. Унаслідок аварії загинули обидва військових, які перебували у ВАЗі. Бійці поверталися з навчань ООН. За попередніми даними, водій заснув за кермом.

Вночі на мостах Києва сталося кілька ДТП

Вночі на мостах Києва сталося кілька ДТП

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація