У Києві поліція завершили досудове розслідування стосовно чоловіків, які напали на лікаря

У Києві поліція завершили досудове розслідування стосовно чоловіків, які напали на лікаря

За скоєння злочину правопорушникам загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідчі столичної поліції завершили досудове розслідування, стосовно чоловіків, які напали на лікаря.

За скоєння злочину правопорушникам загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Нагадаємо, що подія трапилась на початку червня цього року на бульварі Шевченка у Шевченківському районі столиці. Тоді до чергової частини поліції Києва звернувся чоловік та повідомив, що на нього напали невідомі, а після забрали вартісне медичне обладнання.

Як розповів начальник відділу поліції № 4 Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, правоохоронці вже за декілька хвилин прибули на місце скоєння злочину, опитали потерпілого та розпочали пошуки нападників.

"Ми з’ясували, що потерпілий приїхав до столиці з метою придбання вартісного медичного обладнання. Під час відпрацювання інформації на вулиці Саксаганського ми затримали одного з нападників, а його спільників неподалік Центрального залізничного вокзалу", - йдеться у повідомленні поліції.

Затримані – уродженці міста Харкова, Ворзеля та мешканець Черкаської області, 1975, 1995 та 1992 років народження.

Крім того, співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції встановили, що 45-річний харків’янин раніше судимий за скоєння пограбування, він минулого року звільнився з місць позбавлення волі.

"Нападникам ми повідомили про підозру у скоєнні злочину за частиною 4 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Шевченківський районний суд столиці обрав їм запобіжний захід тримання від вартою, без можливості внесення застави. Фігурантам загрожує від восьми до 15-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна", - додав правоохоронець.

Наразі досудове розслідування завершено та матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скеровано до суду.

Нагадаємо, київські правоохоронці встановили й затримали підозрюваного у вбивстві та розчленуванні чоловіка на Оболоні

Повʼязані теми:

Наступна публікація