У Києві почали перекривати центральні вулиці. Куди краще не їхати

У Києві почали перекривати центральні вулиці. Куди краще не їхати

Фото: УНІАН

Обмеження пов'язані з Маршем гідності та реконструкцією Шулявського шляхопроводу.

Увечері суботи, 22 червня, в Києві перекрили частину вулиць – пропускають лише громадський транспорт та місцевих жителів. Пов'язано це з проведенням у неділю Маршу гідності – за права ЛГБТ+.

Зокрема, від 18:00 уже обмежили рух вулицями Хрещатик, Богдана Хмельницького, Володимирська, Льва Толстого, Тарасівська, Антоновича, Велика Васильківська та бульваром Тараса Шевченка. Обмеження діятимуть до 18:00 неділі, 23 червня.

Також уже закрили на вхід та вихід станцію метро "Площа Льва Толстого" і "Палац спорту" – вони працюватимуть лише в режимі пересадкового вузла. А в неділю ці станції метро на час проведення Маршу гідності закриють повністю – поїзди минатимуть їх без зупинок. Також уже на вхід та вихід закрита "Театральна". Завтра ж можуть закрити її і як пересадковий вузол задля безпечного перевезення пасажирів та учасників заходів.

Сьогодні вночі для транспорту повністю перекриють ще й рух проспектом Перемоги в районі Шулявського шляхопроводу, де триває реконструкція. Обмеження діятимуть від 01:00 до 12:00 неділі, 23 червня. Це пов’язано з початком монтажу металоконструкцій нового шляхопроводу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація