У Києві планують відремонтувати дороги у 760 дворах протягом року

У Києві планують відремонтувати дороги у 760 дворах протягом року

Фото: Фото Наталії Нагорної/ТСН

Муніципальна влада запевняє, що запит на це – один із пріоритетних від киян.

У столиці протягом 2020 року буде здійснено капітальний ремонт асфальтного покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів за 760 адресами. Про це повідомив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

За його словами, лідерами стануть Дарницький (108 дворів) і Дніпровський (107 дворів) райони столиці. В інших районах міста відремонтують від 72 до 98 об’єктів. "Сьогодні це той напрям роботи, на який міська влада отримує чи не найбільший запит від киян", – пояснив чиновник міської адміністрації.

Він нагадав, що ремонтні роботи в цьому напрямку розпочалися торік. "У 2019 році ми взяли найактивніший темп із оновлення столичних дворів та проїздів. Загалом оновили прибудинкові території та внутрішньоквартальні проїзди за 827 адресами", - пояснив Непоп. Найбільш інтенсивно бригади працювали в Шевченківському та Солом’янському районах столиці.

Як повідомлялося, в Києві за останні два тижні встановили 55 нових контейнерів-дзвіночків для роздільного збору сміття. Зібрана з них сировина спочатку буде відправлена на сортувальні станції, а вже потім – на переробку.

У центрі Києва провалився асфальт через прорив труби з гарячою водою

У центрі Києва провалився асфальт через прорив труби з гарячою водою

Повʼязані теми:

Наступна публікація