У Києві після карантину відкривають дитячі та спортивні майданчики

У Києві після карантину відкривають дитячі та спортивні майданчики

Фото: УНІАН

Скасування обмежень почне діяти від понеділка.

Уже від найближчого понеділка, 25 травня, в Києві можна буде користуватися дитячими та спортивними майданчиками в парках і скверах, а також біля прибудинкових територій.

Про це в суботу, 23 травня, під час онлайн пресбрифінгу заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв. Відповідне рішення ухвалила столична Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Водночас наявність засобу індивідуального захисту – маски - залишається обов’язковою вимогою перебування в громадських місцях.

Також від 1 червня в столиці почнуть відновлювати роботу дитячі садки.

"Від 1 червня у столиці планують відкрити для загального доступу пляжі та зони відпочинку біля водойм, спортивні та фітнес-комплекси, дитячо-юнацькі спортивні школи (без басейнів), також зняти обмеження відвідування міських кладовищ. Відновлять роботу заклади професійно-технічної та вищої освіти для випускників та абітурієнтів. Відповідне рішення планується ухвалити в понеділок, 25 травня, на засіданні Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій", – повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

Графік виходу Києва з карантину читайте на ТСН.ua за цим посиланням.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація