У Києві підірвали елітне авто - загинула людина, ще дві травмовані

Поліція розшукує мотоцикліста, який може бути причетним до вибуху.

Близько о пів на десяту годину вечора середи, 6 листопада, на Брест-Литовському шосе у Святошинському районі Києва стався вибух у "Мерседесі".

Водій автомобіля загинув, двоє пасажирів отримали травми. Вибухом також пошкоджено транспортний засіб, який у момент був неподалік.

"До цієї події може бути причетний мотоцикліст. Для його розшуку і затримання введено спеціальну поліцейську операцію. На місці події працюють представники Нацполіції, слідчо-оперативна група поліції Києва, криміналістична лабораторія, рятувальники та вибухотехніки. Встановлюються анкетні дані загиблого та постраждалих. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події", - повідомило управління комунікації Національної поліції України.

В авто нібито перебував московський бізнесмен, директор фармацевтичної компанії Ігор Сало, він поранений, передає "112 Україна".

Один человек погиб.. Видео момента взрыва под Киевом на Житомирской трассе: подорвали Мерседес АА0070MI серьёзно пострадал один человек, остальные отделались ссадинами. Также задеты несколько автомобилей, которые находились рядом

Опубліковано dtp.kiev.ua Середа, 6 листопада 2019 р.

 

Опубліковано Вартові еспресо Середа, 6 листопада 2019 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація