У Києві перефарбовують Арку дружби народів у кольори веселки

Арку заклеюють різнокольоровим папером, який знімуть після закінчення заходу.

У центрі Києва Арка дружби народів несподівано стала різнокольоровою.

ТСН.ua у Міністерстві культури розповіли, що такі зміни тимчасові і це роблять до пісенного конкурсу "Євробачення".

Зазначимо, що Арку заклеюють п'ятьма різними кольорами. Напевно, було заплановано зробити веселку, проте Арку розфарбували у п'ять кольорів (замість семи).

Згодом з'ясувалося, що проект називається Arc of diversity (арка різноманіття). Це – тимчасова інсталяція, яку готують до проведення пісенного конкурсу. Арку заклеюють різнокольоровим папером, який знімуть після закінчення заходу. Роботи проводить компанія CFC Consulting, яка виграла тендер на здійснення комунікації під час "Євробачення".

"Зустрічайте початок арт-інсталяції "Arch of Diversity" (Арка розмаїття) – найбільшу штучно створену кольорову веселку ever! The largest man-made color rainbow ever! Ну, і звичайно, після Євробачення повернемо все, як було! Не хвилюйтесь", – написав керівний партнер компанії Геннадій Курочка.

Нагадаємо, відкриття фан-зони "Євробачення-2017" на Софійській площі планується на 30-те квітня, сцена конкурсу вже готова. Наразі мер Києва Віталій Кличко перевірив готовність міста до проведення музичної першості. Київ буде готовим до "Євробачення" – уже до кінця цього тижня. Тих, хто не впорається – звільнять, заявив столичний голова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація