У Києві патрульний врятував хлопчика, який провалився під лід: подробиці події

У Києві патрульний врятував хлопчика, який провалився під лід: подробиці події

Поліцейський повзком дістався до дитини та схопив за куртку.

У столиці патрульний врятував хлопчика, який провалився під кригу на озері Жандарка, що на вулиці Урлівській. Чоловік у свій вихідний гуляв біля озера з 6-річною донькою.

Як усе відбувалося і чим завершилася ця історія – у матеріалі ТСН.19:30.

17 січня на озері бавились діти, аж раптом крига тріснула. Один із хлопчиків опинився у воді й почав тонути:

"Помітив, що дитина у воді, визирає голова, а рука лежить на кризі. Ліг на живіт і почав підповзати до дитини. Схопив його за куртку, витягнув до берега. Витягнувши, передав дитину бабусі", — згадує інспектор патрульної поліції Сергій Бурмака.

Бабуся швидко подякувала рятівнику і побігла додому відігрівати онука. Патрульний навіть не встиг запитати його ім’я. Люди розповідають, що на вигляд хлопчику було років сім. Поліцейський теж одразу пішов додому, бо сильно намокли куртка та штани. Але про себе не думав — більше переймався здоров’ям дитини.

Ще одна людина провалилися на Жандарці через годину після порятунку дитини. На цьому озері можуть бути джерела теплої води, а ще рибалки постійно роблять отвори, щоби дихала риба. Утім, небезпечний лід і надалі вабить людей, зокрема, спраглих до розваг школярів. Сергій не вважає свій вчинок героїчним. Він хоч і не знає хлопчика, якому врятував життя, але сподівається, що з ним усе добре.

"Якби не я, інший хтось би це зробив. Здоров’я хлопчику, щоб поважав та слухався батьків".

У Києві поліцейський витяг із-під криги хлопчика - як усе сталося

У Києві поліцейський витяг із-під криги хлопчика - як усе сталося

Нагадаємо, що в Одесі чоловік провалився під лід на ставку. Крига проломилася під ним біля огорожі водойми, де глибина — по груди дорослій людині. Але видертися самотужки чоловік не зміг

Повʼязані теми:

Наступна публікація