У Києві папуга-монах "нелегально емігрував" до посольства США

У Києві папуга-монах "нелегально емігрував" до посольства США

Птах залетів у приміщення та залишився там жити.

У столиці загубився зелений папуга. Птах знайшов новий притулок у Посольстві Сполучених Штатів Америки, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Нелегал має 40-сантиметровий зріст і гарний апетит – співробітники дипмісії підгодовують візитера без документів яблучком. Папуга почувається в посольстві, немов у себе вдома. "Він легко йде до людей, на голову сідає", - кажуть працівники установи. У посольстві не знають імені птаха, але з'ясували його породу: папуга-монах. Що цікаво, такий вид для США більш притаманний, аніж для України.

У столиці загубився зелений папуга, а новий притулок знайшов у посольстві США

У столиці загубився зелений папуга, а новий притулок знайшов у посольстві США

Про залітного папугу працівники посольства написали в соцмережах – він уже зібрав сотні лайків та перепостів, але господар досі не знайшовся. Працівники місії вже будують плани на птаха. "Будемо вчити англійської, якщо хозяїн не знайдеться", - кажуть вони.

Нещодавно в Києві траплялися й інші цікаві історії з тваринами. Так, 8 червня після тижня пошуків знайшлося білченя, котре зникло з квартири на шостому поверсі. А буквально наступного дня в одному зі спальних районів помітили лося. Поранену тварину вирушила рятувати спеціальна група, однак тварина кинулася навтьоки і перепливла Дніпро.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація