У Києві п'яний водій влаштував перегони з патрульними, а після зупинки заявив, що був пасажиром: відео

У Києві п'яний водій влаштував перегони з патрульними, а після зупинки заявив, що був пасажиром: відео

Фото: facebook.com/odesapolice

Водій - очевидець перегонів - вирішив допомогти поліцейським та власним транспортом заблокував втікачеві виїзд.

У Києві п'яний водій влаштував перегони з патрульними, а після зупинки заявив, що був пасажиром.

Подія сталася ввечері 2 грудня.

Про це йдеться у повідомленні Патрульної поліції Києва.

"Патрульні їхали на допомогу колегам, які перебували на масштабній ДТП, що трапилася на вулиці Стеценка. Автопатрулю довелося відступити від правил та, увімкнувши спецсигнали, виїхати на зустрічну смугу. Де службовий автомобіль раптово випередив Renault. Патрульні подавали водію сигнал про зупинку, натомість керманич почав тікати, під час чого здійснював небезпечні маневри", - йдеться у повідомленні.

Патрульні поїхали за Renault на АЗС. Водій - очевидець перегонів - вирішив допомогти поліцейським та власним транспортом заблокував втікачеві виїзд.

Після зупинки утікач перемістився на пасажирське сидіння та наполягав, що не кермував транспортом, попри те, що перебував у салоні один.

Патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп'яніння, але від освідування чоловік відмовився.

 

Утікач на Стеценка

Водій з ознаками сп'яніння влаштував перегони з патрульними, а після зупинки заявив, що був пасажиром Учора ввечері патрульні їхали на допомогу колегам, які перебували на масштабній ДТП, яка трапилася на вулиці Стеценка. Автопатрулю довелося відступити від правил та, увімкнувши спецсигнали, виїхати на зустрічну смугу. Де службовий автомобіль раптово випередив Renault. Патрульні подавали водію сигнал про зупинку, натомість керманич почав тікати, під час чого здійснював небезпечні маневри. Патрульні поїхали за Renault на АЗС. Водій — очевидець перегонів вирішив допомогти поліцейським та власним транспортом заблокував втікачеві виїзд. Після зупинки утікач перемістився на пасажирське сидіння та наполягав, що не кермував транспортом, попри те, що перебував у салоні один. Патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп'яніння, але від освідування чоловік відмовився. Інспектори склали на водія протокол за ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та постанову за порушення ПДР. #Kyivpatrol Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Опубліковано Патрульна поліція Києва Середа, 2 грудня 2020 р.

Інспектори склали на водія протокол за ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та постанову за порушення ПДР.

Нагадаємо, під Києвом водія за кермом розбив інсульт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація