У Києві п’яний чоловік погрожував дружині та її дочці і зламав зап’ястя патрульному

У Києві п’яний чоловік погрожував дружині та її дочці і зламав зап’ястя патрульному

У Києві п’яний чоловік погрожував дружині та її дочці і зламав зап’ястя патрульному

Фото: Поліція Києва / Facebook

Зловмисник нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за умисне вбивство.

У Києві п’яний чоловік зламав зап’ястя патрульному поліцейському. Слідчі столичної поліції повідомили про підозру зловмиснику.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Правоохоронці прибули на виклик, аби вгомонити сімейного кривдника, який вчиняв насильство стосовно своєї співмешканки та її неповнолітньої доньки. Під час затримання порушник чинив опір та завдав тілесних ушкоджень патрульному. За це йому загрожує до п’яти років позбавлення волі", — йдеться у повідомленні полції.

На спецлінію "102" звернулась неповнолітня дівчина, яка повідомила, що у квартирі на проспекті Правди вітчим у стані алкогольного сп’яніння свариться та погрожує фізичною розправою їй та її матері. Для врегулювання конфлікту на місце події прибув екіпаж патрульної поліції.

Правоохоронці намагалися припинити конфлікт мирним шляхом, однак порушник на зауваження не реагував, штовхав поліцейських та поводив себе агресивно. Відтак патрульні вирішили затримати дебошира, вдягнувши на нього кайданки, однак останній чинив опір і вдарив правоохоронця, зламавши йому зап’ястя.

Слідчі затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 30-річний уродженець Запорізької області, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за умисне вбивство. Окрім цього, зловмисник систематично притягувався до адміністративної відповідальності за сімейне насилля.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Тячівській лікарні на Закарпатті жінка, яку на Святвечір побив співмешканець і вбив її двох дітей, опритомніла. Жінка заявляє, що мусить одужати заради своїх дітей, тож від неї  ретельно приховують їхню смерть

Повʼязані теми:

Наступна публікація