У Києві п'яний чоловік після сварки з дружиною підпалив балкон власної квартири (фото)

У Києві п'яний чоловік після сварки з дружиною підпалив балкон власної квартири (фото)

Фото: Поліція Києва / Facebook

Чоловік, який підпалив балкон у Києві, може провести у в’язниці до 10 років.

У Києві чоловік через конфлікт із дружиною влаштував пожежу на балконі своєї квартири в одному з будинків на вулиці Туполєва. У результаті інциденту, на щастя, ніхто з людей не постраждав. Утім, за скоєне чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Києва.

Так, напередодні до правоохоронців надійшла інформація про пожежу на балконі в одному з будинків на вулиці Туполєва. Поліцейські, які приїхали на виклик, опитали свідків, провели першочергові слідчі дії та з’ясували, що між подружжям виник конфлікт. Виявилося, що на момент сварки чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У результаті конфлікту чоловік запальничкою підпалив речі на балконі. Постраждалих внаслідок інциденту немає. Поліція на місці затримала зловмисника. Як виявилося, він вже мав судимість за пограбування.

За фактом пожежі розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Слідчі оголосили фігуранту про підозру. Санкція статті передбачає позбавлення волі до десяти років.

Як повідомлялося, у Тернопільській області чоловік жорстоко вбив власну дружину. Її понівечене тіло у власному помешканні виявила сусідка. 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація