У Києві п'яна водійка тікала від патрульних і відмовилася від огляду, бо "не сподобалися свідки"

У Києві п'яна водійка тікала від патрульних і відмовилася від огляду, бо "не сподобалися свідки"

Фото: Facebook / Патрульна поліція Києва

Переслідування тривало недовго: втікачка заїхала у підземний паркінг, де її наздогнав автопатруль.

У Києві вночі патрульні звернули увагу на автомобіль Toyota, який під час маневру наїхав на бордюрний камінь на вулиці Новогоспітальній, а потім невпевнено продовжив рух. Інспектори подали водію сигнал про зупинку, але зупинився автомобіль не одразу. За кермом позашляховика перебувала жінка. Під час спілкування патрульні помітили у неї явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

Інспектори запропонували водійці пройти освідування на стан сп'яніння на місці, на що вона погодилася та передала охоронцям порядку свої документи. Коли ж патрульні вдалися до пошуків свідків для проведення процедури, згідно з вимогами законодавства, жінка раптово почала тікати.

Переслідування тривало недовго: втікачка заїхала у підземний паркінг, де її наздогнав автопатруль.

Зважаючи на поведінку громадянки, охоронцям порядку довелося її затримати та застосувати кайданки.

Від проходження огляду жінка відмовилась, мотивуючи відмову тим, що свідки їй не подобаються.

Патрульні склали на водійку протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

 

Водійка з ознаками сп'яніння тікала від патрульних

Водійка з ознаками сп'яніння тікала від патрульних і від проходження огляду відмовилася, бо "не сподобалися свідки" Уночі, 18 вересня, патрульні звернули увагу на автомобіль Toyota, який під час маневру наїхав на бордюрний камінь на вулиці Новогоспітальній, а потім невпевнено продовжив рух. Інспектори подали водію сигнал про зупинку, але зупинився автомобіль не одразу. За кермом позашляховика перебувала жінка. Під час спілкування патрульні помітили у неї явні ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували водійці пройти освідування на стан сп'яніння на місці, на що вона погодилася та передала охоронцям порядку свої документи. Коли ж патрульні вдалися до пошуків свідків для проведення процедури згідно з вимогами законодавства, жінка раптово почала тікати. Переслідування тривало не довго: втікачка заїхала у підземний паркінг, де її наздогнав автопатруль. Зважаючи на поведінку громадянки, охоронцям порядку довелося її затримати та застосувати кайданки. Від проходження огляду жінка відмовилась, мотивуючи відмову тим, що свідки їй не подобаються. Патрульні склали на водійку протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП. #Kyivpatrol Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Опубліковано Патрульна поліція Києва Вівторок, 22 вересня 2020 р.

Нагадаємо, аварія з трьома потерпілими сталася цієї ночі в Києві. Двох із них рятувальникам довелося діставати з понівеченого авто спеціальним обладнанням. Попередньо, водій автомобіля "Рено" виїжджав із другорядної дороги і буквально протаранив "Фіат" на головній. Удар був такої сили, що автівку спочатку викинуло на тротуар, а потім - на газон. Одного із її пасажирів викинуло із машини на дорогу. Водія та ще одну пасажирку з авто мусили діставати рятувальники. Усі троє дістали тяжкі травми, їх шпиталізували до лікарні. А от водій "Рено", за словами самовидців, із місця ДТП утік. Нині його розшукує поліція. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація