У Києві п'яна жінка на Mercedes "катала" дитину зустрічною смугою: з'явилося відео

У Києві п'яна жінка на Mercedes "катала" дитину зустрічною смугою: з'явилося відео

У Києві п'яна жінка на Mercedes "катала" дитину зустрічною смугою: з'явилося відео

Фото: Facebook / Патрульна поліція Києва

Водійка не визнавала за собою факту порушення ПДР.

У Києві патрульні зупинили водійку, яка рухалася зустрічною смугою. В салоні автомобіля Mercedes в цей час перебувала малолітня дитина.  

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Києва.

"Нещодавно увечері патрульні отримали виклик на бульвар Перова. На лінію 102 звернулося декілька очевидців того, що зустрічною смугою рухається автомобіль Mercedes, який вчинив ДТП та полишив місце пригоди. Патрульні негайно взялися до пошуків. Завдяки інформації, отриманої від колег, що слідкують за безпекою міста, інспектори швидко виявили Mercedes. Автомобіль продовжував рух попри те, що на передньому колесі зовсім не було гуми", — розповіли правоохоронці.

Патрульні зупинили Mercedes на вулиці Курнатовського, за кермом перебувала жінка з ознаками сп'яніння, а в салоні перебувала малолітня дитина.

Три протоколи та постанова — патрульні зупинили водійку, яка рухалася зустрічною смугою та не вбачала у цьому порушення ПДР

Три протоколи та постанова — патрульні зупинили водійку, яка рухалася зустрічною смугою та не вбачала у цьому порушення ПДР Нещодавно увечері патрульні отримали виклик на бульвар Перова. На лінію 102 звернулося декілька очевидців того, що зустрічною смугою рухається автомобіль Mercedes, який вчинив ДТП та полишив місце пригоди. Патрульні негайно взялися до пошуків. Завдяки інформації, отриманої від колег, що слідкують за безпекою міста, інспектори швидко виявили Mercedes. Автомобіль продовжував рух попри те, що на передньому колесі зовсім не було гуми. Патрульні зупинили Mercedes на вулиці Курнатовського, за кермом перебувала жінка з ознаками сп'яніння, а в салоні перебувала малолітня дитина. Водійка не визнавала за собою факту порушення ПДР. На її погляд, вимоги про зупинку патрульних були безпідставними. Жінка погодилася пройти тест на стан сп'яніння на місці зупинки за допомогою приладу "Драгер", результат - 1,6 проміле. У результаті патрульні склали на водійку протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та склали постанову за рух зустрічною смугою. Інспектори евакуювали автомобіль Mercedes на штрафмайданчик. #Kyivpatrol Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Опубликовано Патрульна поліція Києва Понедельник, 19 октября 2020 г.

"Водійка не визнавала за собою факту порушення ПДР. На її погляд, вимоги про зупинку патрульних були безпідставними.  Жінка погодилася пройти тест на стан сп'яніння на місці зупинки за допомогою приладу "Драгер", результат — 1,6 проміле", — додали в патрульній поліції Києва.

У результаті патрульні склали на водійку протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та склали постанову за рух зустрічною смугою. Інспектори евакуювали автомобіль Mercedes на штрафмайданчик.

Нагадаємо, раніше у Київській області на трасі М-05 "Київ – Одеса" водійка з ознаками сп’яніння скоїла наїзд на два авто, один із яких — службовий автомобіль патрульних. Внаслідок ДТП троє осіб зазнали травм. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація