У Києві оголосили нове масштабне відключення гарячої води

У Києві оголосили нове масштабне відключення гарячої води

Фото: pixabay.com

Заступник Кличка назвав дати.

У низці районів Києва до початку літа - 1 червня - вимкнуть гаряче водопостачання для проведення гідравлічних випробувань.

Про це повідомив заступник міського голови Петро Пантелеєв.

"Проведення гідравлічних випробувань є необхідним технологічним процесом, адже дозволяє усунути пошкодження найбільш слабких ділянок теплових мереж і знизити рівень аварійності на старті опалювального сезону. Однак випробування проводяться за умов, коли у мережах відсутній теплоносій, тому відключення послуги гарячого водопостачання не уникнути. Цього року ми розпочали випробування раніше, ніж зазвичай", - сказав він.

Посадовець зазначив, що роботи проводяться раніше, ніж зазвичай, бо низка котелень у Святошинському, Шевченківському, Солом’янському, Подільському, Голосіївському, Оболонському, частині Дарницького та Печерського районів укладають договори про газопостачання. 

Контракт міської влади та "Київенерго" закінчується 30 квітня цього року. Саме тому компанія віддає у власність міста котельні. Відтепер гарячим водопостачанням та опаленням у столиці займатиметься комунальне підприємство "Київтеплоенерго".

Киян закликають зробити власні запаси води на момент відключення водопостачання

Киян закликають зробити власні запаси води на момент відключення водопостачання

За словами Пантелеєва, роботи триватимуть до першого червня. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація