У Києві очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки: названо дати

У Києві очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки: названо дати

9-11 травня в Києві очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки / Фото: КМДА

На період дії воєнного стану населенню заборонено відвідування лісів у Києві, а також в’їзд до них транспортних засобів та іншої техніки.

У Києві та Київській області 9-11 травня очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Про це попереджає Український гідрометцентр.

У КМДА звертають увагу, що на період дії воєнного стану населенню заборонено відвідування лісів у Києві, а також в’їзд до них транспортних засобів та іншої техніки.

"Фахівці закликають відмовитися від відвідувань зелених зон поза межами житлових масивів, адже там можуть залишатись вибухонебезпечні предмети. Це несе великі ризики як для громадян, так і для вогнеборців у разі пожежі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вночі 8 травня Росія знову завдала удару по Києву, застосовуючи іранські дрони "Шахед". Агрсеорка випустили понад 30 Shahed-136. За даними Повітряних сил, українські сили ППО збили усі ворожі об'єкти. Однак уламки безпілотника впали на житлові будинки та авто, є постраждалі. Зокрема, вибухи пролунали у Солом’янському, Голосіївському та Святошинському районі. В останньому уламок дрона пошкодив 22-поверховий житловий будинок. На 11-му поверсі замість стіни утворилися дира. 

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація